tiistai 30. heinäkuuta 2013

Banaanikala - Resepti

Tässä hieman erikoisempaan, mutta toimivaan kalaruokaan resepti.

Raaka-aineet:
-300-400g kalafilettä (Ahven tai kuha todettu toimivaksi)
- Oliiviöljyä
- Banaani
- 2d kermaa
- Tilliä
- Suolaa
- Valkopippuria

Valmistus:
Leikkaa baanani kahtia. Lämmitä pannu ja laita öljyä pannuun. Paista fileitä toiselta puolelta n. 3min. Käännä fileet ja laita banaaninpuolikkaat pannulle. Anna paistua n. 3min.

Liiskaa banaanit pannulla, esim paistinlastalla ja laita kerma sekaan. Sekoita fileet kastikkeen sekaan ja pienennä ne samalla sopivan kokoiseksi. Mausta tillillä ja ripauksella suolaa ja valkopippuria. Anna muhia n. 10 min pienellä lämmöllä ja ruoka on valmis.

Lisukkeena toimivat esim uudet perunat.

Suuret kiitokset Heikille ohjeesta!

Ei kommentteja: