sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Elite fishing season 3 has begun!

Päivää,

Käytiin eilen lauantaina kalassa. Päivä oli nätti ja lähdettin Honkkarin kautta liikenteeseen sillä heitin vanhan vapani alkukeväästä roskiin täysin palvelleena. Katsoin hyllystä mahdollisimman muovisen yhdistelmän ja hintaa kyseiselle vapa-kela-siimatkin_jo_valmiina -setti maksoi parikymppiä.

Hyllystä mukaan Ismo zalsoja pari kappaletta plus muutama tarjouslipare kun kuitenkin jää pohjaan. Näillä siis mennään. Suunnitelma on körötellä sipoon selälle hevossaaren kupeeseen ja rantautua tyynelle puolelle viskelemään, koska siellä ne meritaimenet on, lämpimän mesimassan kupeessa. Ismon työkaverilta siis vinkkinä.


Kätevästi ensimmäisen vartin aikana jää eka Ismo pohjaan kun tottumattomana heittelijänä sain koko kelan siimasotkuun. No, sattuuhan noita ja rahalla saa aina uusia. Uutta lusikkaa kiinni ja jäi se toinenkin puolentunnin sisällä pohjaan kiinni. Kiva paikka sinänsä jos olis ollu grilli ja makkarat mukana. No päätettiin sitten siirtyä toiselle saarelle mutta ei sieltäkään mitään noussut, tosin ei tullut menetyksiäkään.


Ainiin. Tilanne siis O_o

Ei kommentteja: