torstai 29. heinäkuuta 2010

Virkavaltaa part.3

Tässä meidän jo ehkäpä eeppisessä tarinassa tuli aivan uusi luku männä viikolla. Olin perjantaina töissä kun merivartiostosta soitettiin ja kyseltiin omistammeko tuollaisen sinisen M-mallin busterin. Myönnettyäni syyllisyyteni, kerrottiin että rakas aluksemme oli löydetty kellummassa hylättynä. Vielä ei päivystäjä kyennyt sanomaan oliko vene minkälaisessa kuosissa ja lupasi soitella takaisin, kunhan partio oli käynyt.

Voitte vain kuvitella, millaisia ajatuksia risteili tässä vaiheessa päässä. Pahin skenaario oli luonnollisesti, että koko vene olisi ripattu moottoreita, kalastuskamoja, bensatankkeja jne. myöden joten luonnehtisin tuota puolituntista, ennenkuin partio soitti takaisin, sanalla: pitkä.

Puhelun tultua totesin olleemme onnekaita. Ilmeisesti merirosvoille oli tullut keskeytys ja vierailusta oli muistona vain ylimääräinen mela, mutaa veneen lattialla ja hieno bilteman lenkkiavain. Voitolle jäätiin! Moottorin irroitus aikeissahan tuossa ollaan oltu. Mutta on se hienoa että muutkin feilaa, niiden tekemisissään!

Että tälläistä tällä kertaa. Itse kalastus rintamalla ei oikein kerrottavaa :D

Ei kommentteja: