perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tytöstä polvi paranee.

Saatiin veneeseen uusi moottori. Tässä versiossa on varkaudenestot ja pelit, joten toivotaan että tällaiset sekoilut jäävä nytten menneisyyteen. Pitihän uutta moottoria lähteä heti tyyppaamaan ja kaveriksi sain tyttäreni, joka oli asiasta jo höpötellyt hetken.

Matka alkoi luonnollisesti honkkarin kautta. Poistelin kalatytölle Abun umpikelan. Tuolla ainakin pääsee alkuun. Vene oli laskettu ja pakattu about 18:20, joten ei muuta kuin kalavesiä kohti.
Tarkkaillaan vavan taipumista.
Aloitettiin homma melkein heti kun ensimmäiset paikat tuli, joista oli jo aikasempina kesinä noussut kalaa. Olin saanut läksijäislahjaksi edellisestä työpaikasta Angry Birds uistimia. Tyttöhän luonnollisesti valitsi omansa noiden joukosta. Siiman päähän pääsi punainen peruslintu. Olin tähänkin viehevalintaan lievästi skeptinen, mutta en onneksi tuonut mielipidettäni esille. :) Vieheet veteen ja ensimmäinen kuhatus veneeseen noin 5 min. jälkeen. Alamittainen tosin. Nostin itse ekan täysimittaisen about 10min kohdalla ja melkein samoin tein tyttö kelasi omaa uistintaan sisään. Kalahan siellä. Isän pienellä avustuksella kala veneeseen. Mikä aloitus pienelle kalastajalle! Angry Birds vieheet siis todellakin toimivat. Ensimmäinen 40 min oli todella maaginen. Nostimme veneeseen 7 kalaa, joista 3 pääsi takaisin kasvamaan. Ei itselläni ole koskaan ollut tällaista syöntiä.

Kotiinvietävät
Loppu reissu meni muutaman alamittaisen kera. Palailimme takasin maihin 21:20, mikä oli todella paljon pidempään kuin osasin odottaa. Luulin, että neidon hermot olisivat kestäneet 15min ja sitten himaan.

Todella onnistunut setti! Minulla ja muksulla oli hauskaa. Nappiin mennyt kauden aloitus siis!

Eka oma saalis. Paino yhteensä 2,13kg.

Ei kommentteja: