tiistai 7. elokuuta 2012

Iltakalassa.... yksin.

Lauantai oli kohtuu tuulinen päivä ja odottelin, että keli olisi tyyntynyt illaksi ja niinhän se tekikin, muttei totaalisesti.

Miehen mieli vei kumminkin kalaan. Koska olimme mökillä, niin myöhäisen päivällisen jälkeen lähdin vetämään vähän viehettä busterin perässä. Homma oli sinänsä melko tuttua, mutta 3 vapaa ja 1 mies + tuuli aiheutti kohtuu mielenkiintoisia tilanteita. Kala nimittäin iski selällä ja sähelsin sen, varmasti kohtuu koomisen näköisesti, veneeseen. Painouistin ja vaappu oli suht jämäkästi kiinni haavissa ja siinä sitten merellä yritin selvitellä sotkua veneen keinuessa. Kalan rimpuilukaan ei sitten tuonut paljoa helpotusta touhuun. n. 30 min meni hommassa, ennenkuin sain paketin selvitettyä.

Hetki ennen fileointia
Homma päättyi sitten viime metreillä toiseen täysimittaiseen. Homma meni melko paljon samalla tavalla kuin ekan kanssa, mutta tällä kertaa olin jo niin valmis, että papitin kalan, vedin muut vavat sisään ja painelin mökille. Eli selvittelin sotkun paremmilla hermoilla ja päivän valossa. :)

Ei kommentteja: