tiistai 3. heinäkuuta 2012

Unlucky Charm

Tuntui että onnemme on kääntynyt ja Ahti tarjosi taas antimiaan. Tästä innostuneena lähti myös taisteluparini Sauli messiin ja lähdimme vetämään vähän uistinta.

Osutimme ajankohdan myöhempään mitä yleensä, eli lähdimme vesille kuuden jälkeen illalla ja hinasimme uistimiamme vedessä melkein yhteentoista asti. Olin ostanut IPadille erittäin nerokkaaksi paljastuneen Navionicsin. Muutti laitteen plotteriksi ja pelasi erittäin hyvin, suosittelen. Kyselin sitten Navionicsin avulla kovaksi tunnetulta kalamieheltä vähän neuvoja mestoista. Uusin eväin siis matkaan.

Sää oli aurinkoinen, joka on ilmeisesti se suotuisa, mutta tuuli oli todella kova. Homma eteni vakio latuja, pari kertaa oli meikällä kala kiinni, mutta muuten ei mitään. Lopetimme hienoon grande finaleen, ja onnistuin samaan uistimeni kiinni johonkin joka näytti aluksi katiskan narulta, mutta ei sitä sitten ilmeisesti ollut, koska emme saaneet kiskottua sitä ylös. Mystinen juttu. Tappiona onneksi vain yksi koukku. Ei ollut mennyt jollakin toisella kalastajalla yhtä hyvin, koska uistimessani oli kiinni vavan kärki ja siimaa. Minkä lie uistinansan joku virittänyt. 

Meriveden lämpötila oli jossain 15-17 asteen välillä, joten päättelimme, että tuo ja kova tuuli olisi syynä huonoon onneemme. Alan kyllä epäilemään, että joko Saulilla on pahaa karmaa tähän, tai sitten tyttäreni toimii hienona onnenamulettina. Ehkä molemmat.

Ok, mutta pysykää kanavalla :)

Ei kommentteja: