perjantai 3. lokakuuta 2008

Kaislikossa kuhisee

No hei vaan,

Käytiin muuten kalassa taas. Bustahista oli siis pilssipumppu hajonnut, takuuseen meni toisin kun mersun ohjaustehostimen pumppu joka taannoi Starkin pihassa laukesi. Se pelkkä osa 660e. Voin muuten suositella edukasta huoltamoa johtotähdille jos jotakuta kiinnostaa niin eikun mailia vaan.

Mutta asiaan. Päivä oli kovin vaihteleva säitten puolesta mutta varauduin armeijatyyliin viimesenpäälle kerrospukeutumalla; oli pitkää kalsaria, pooloa poolon päällä ja sikalämmin myssy sadeasuineen. Kuvittelin että suuntaamme syvälle merelle punaista lihaa hakemaan mutta Ismo oli ajatellut illan sopivan hauen, tuon petokaloista veikeimmän narraamiseen. Valittiin karhusaaren kupeesta semmonen haukimainen puokama, ankkurit veteen ja professoria viskelemään. Voin sanoa että vanhoille vetomiehille heittely tuottaa alussa pientä hakemista. Helvetinmoinen riuhtasu vastatuuleen ja lusikka tipahtaaa metrin päähän veneestä, tai lentää täysin heiton päinvastaiseen suuntaan, yleensä kaislikkoon. Valitettavasti ei ole videokuvaa, on vain tämä valokuva.

Kaikkien perusoppien mukaan noitten paikkojen olisi pitänyt kuhista haukia mutta ei sitten mitään. Tuskin yksikään kala kävi edes lähellä ruosteisia koukkuja. Loppuun asti yritettiin mutta kasin pintaan alkaa olemaan jo niin pimeää että oli pakko lähteä taas kerran tyhjin käsin kotiin.

Ei kommentteja: