keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Syksyn tunnelmia

Terve vaan,

On ehkä aika pikkuhiljaa alkaa niputtamaan tuntoja tämän kesän seikkailuista ja saavutuksista. Kohtuu lyhyt kirjoitus siis tulossa, arvaan näin etukäteen.

Jos kesästä näin yleisellä tasolla jotain mainitaan niin paska oli, ei pääse mihinkään. Vettä tuli varmaan joka saatanan tekojärvi ääriä myöten täyteen mutta sähkön hinta nousi silti. Ja lämmitystähän tarvitsikin, kylmää oli. Lauha viime talvi sekoitti kalojen pasmat täysin joten kesän 2007 kalapaikoilta ei tänä vuonna noussut juuri mitään. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi voinut pitää huonon paikan merkkinä jo sitä, jos lämpimänä päivänä apajilla ei muita ollut kuin meidän venekunta. Ottakaamme tästä opiksi.

Tyhjiä poukamia haravoidessa liian moni uistin jäi pohjaan, Ismolta saldo oli iso läjä Magnumeita ja allekirjoittaneen 07 kauden takuuvarma Rapala sekä omin kätösin viilaama ja maalaama kauniin kullan-punainen balsavaappu. Kerkesi jälkimmäisellä onneksi pari ahvenaa nousta.

Kauden keskeytti Ismon Intian komennus ja huipensi veneen rikkoutuminen syyskuussa. Toivottavasti tulee kylmä talvi, pääsisi vaikka pilkille.

Ei kommentteja: