maanantai 6. lokakuuta 2008

Syvällä merellä

Terve,

Käytiin eilen taas kalassa. Suunnitelmana oli lähteä vähän kauemmaksi syvemmille vesille uittamaan Aavetta että ei ihan heti jäisi pohjaan. Sää oli persunätti syyskeli, puolipilvinen ja tuulinen. Vaatetta ei voi olla liikaa mukana näihin aikoihin. Note to myself: valmistele vapa,painot ja ottipelit jo maissa niin ei tartte sekoilla uistinpakin kanssa helvetinmoisessa aallokossa. No pakki pysyi veneessä ja saatiin sitten koukutkin veteen vaikka vähä oli säätämistä.

Ajeltiin sitten pitkin poikin Tallinaa kohti ja siinä hevossaaren kohdalla ismolla riuhtasi tosi kovasti, pirun iso kala vei sitten kalliin Aaveen mukanaan, pohjahan se ei voinut olla, oli niin syvääkin. No ajeltiin siinä sitten saarta ympäri, lukon solmiminen ja uuden uistimen veteenlaitto vei noin 20min eli kyllä se vene vähän heilui.

Mietittiin siinä matkalla että jos alettaisiin metsästämään. Budgetista haulikko ja sitten metsästyskortti povarissa hakemaan riistaa ruokapöytään. Kiehtova mutta toisaalta aika pelottava idea. Ehkä ostan vaan Deer Hunter XII:n tietsikalle.

No vajaa kolmisen tuntia köröteltiin aallokossa ja mikäli jollekin jääny epäselväksi niin ei saatu kalaa.
Mentiin kaakaolle sitten storörenin kahvilaan ja lähettiin vit.

Ei kommentteja: