lauantai 11. lokakuuta 2008

Winkkejä

Kalastus tuntuisi olevan laji jossa jaettu tieto on menetetty tieto ja aloittelijan on välillä melekoisen vaikea päästä kartalle, että mitä kokeilla, mistä kokeilla ja millä kokeilla.

Tästä kertoo meidän ensimmäinen kalareissu, jota ei onneksi ole kirjattu minnekään muiden nähtäväksi, (olemmehan jo toista kautta tätä puuhailleet). Tippa linsissähän muistelemme tätä, tarinoissa jo eeppisiin mittasuhteisiin kasvanutta reissua, tuopin ääressä.

Netistä tietoa löytyy, mutta pitää oikeasti osata sitä etsiä ja pystyä myös lukemaan tekstejä rivien välistä. Parhaaksi tavaksi onkin muodostunut alaa harrastavien työkavereiden kiusaaminen. Meikältä tässä vaiheessa muuten suuri kiitos Aville.

Joten ainakin itse olen ajatellut kirjoitella jotain for dummies kamaa tänne blogiin, josko jollekin olisi siitä apua. Kaikkia meikän vinkkejä sitten kannattaa kokeilla omalla vastuulla, koska tällaisen amatöörin neuvoja en ainakaan itse kuuntelisi!:)

Ai niin. Jos joku tänne eksynyt huomaa, jotta :"ei noin poijjaat". Niin ei muuta kuin tekstiä kommentoimaan. Kaikki neuvot otetaan ilolla vastaan.

Ei kommentteja: